A la descoberta de l’illa de Cabrera

L’objectiu del viatge de cap de setmana amb Sterna és combinar un curs de formació amb excursions de senderisme per racons únics de la mediterrània allunyats i verges. A les travesses oferim al navegant experimentat una formació avançada en navegació d’alçada amb la finalitat de millorar els coneixements i eines necessàries per navegar amb seguretat en qualsevol situació. Els temes estudiats durant el cap de setmana són: Maniobres i trimat de veles. Reglatge Eixàrcia. Peelings. Control del vaixell en qualsevol rumb. Ràdio comunicació Meteorologia avançada. Radar. Practiques i Principis generals per a la navegació amb mal temps i seguretat.

Un cop a terra proposem excursions de senderisme per conèixer millor els litorals més bonics del mare nostrum, per Sterna és tan important el destí com el trajecte.

Divendres: Sortida Barcelona
Salpem direcció Cabrera i durant la tarda i la nit, aprofitarem l’oportunitat de familiaritzar-nos amb els nostres companys de viatge i impartirem el primer mòdul del curs de formació.

Dissabte pel matí: Arribada a Cabrera
Si les condicions meteorològiques ho permeten fondejarem a l’illa gran de Cabrera, baixarem a terra i farem una excursió ambiental guiada, dinarem a l’illa.

Dissabte per la tarda: Sortida de Cabrera
Amb la posta de sol, salparem rumb Barcelona, per davant tindrem 24 hores més de navegació i durant la travessa estudiarem el segon mòdul.  Conclourem amb repàs general dels temes del curs abans d’arribar el vespre a Barcelona.

Diumenge per la tarda: Arribada a Barcelona

Important: Qualsevol modificació realitzada en la planificació exposada serà degut a condicions adverses que ens obliguen a dur a terme navegacions segures. La seguretat a bord és la nostra prioritat! Qualsevol decisió està subjecta al bon criteri del capità de l’Sterna.

Amb la colaboració de:

logo parc cabrera