Testimonials

Foto Alvaro Jacobo

Petjades sota el sol de mitjanit

“La luz, quizás lo que más recuerdo es la luz. Una luz blanca, pura, perenne, sobre las cumbres nevadas. Una luz que sigue iluminando cuando cierro los ojos y me persiguen las palabras de Conti: en este cielo inmenso en el que residen los fulgores del crepúsculo polar, finalmente centellean para mí, exactamente sobre mí,… Read more »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

És millor viure-ho…

Els paissatges de fred m’agraden molt i mai em cansen. Per a mi és un cavall guanyador. El viatge en veler, en aquest cas l’Sterna, va ser tot un descobriment. Era la primera vegada que viatjava d’aquesta manera i va ser un plaer. I de la gent, que vols que et digui… Semblàvem 8 amics… Read more »

Esther-castaños-mig

Un viatge fantàstic

El viatge ha estat fantàstic en totes les seves vessants,  tant en el que es refereix a la natura i paissatges, com en les excursions i activitats que hem fet (kayak, grampons per glaceres, trekking….), així com en el factor humà que hem trobat dins del barco (tant tripulació, com guia de Tierras Polares, com… Read more »

Travesia Atlantico Estibaliz 056

Una experiència meravellosa

Creuar l’Atlàntic a bord del Sterna ha estat una experiència meravellosa de la qual m’enduc molts bons records amb moments inoblidables. Compartir la solitud, la tranquil·litat que et dóna l’Oceà amb res més que aigua al teu voltant fa que es visqui més intensament cada moment, d’això que de la travessia hagin sorgit noves amistats… Read more »