Embarca’t

Abans de reservar un viatge és aconsellable que us feu coneixedors de l’estil de viatge de les nostres exploracions, molt distant del concepte de viatge a bord d’un creuer.

1. Pagament i Termes
2. Què Inclou i què No Inclou
3. Assegurança
4. Documentació
5. Reserves
6. Política de Cancel·lació
7. Llista d’equipament personal

1. PAGAMENT I TERMES

El pagament de qualsevol dipòsit o el pagament complet per un viatge o exploració constituirà el consentiment a totes les disposicions contingudes en aquest document. Això es recull en un contracte que està disponible si es requereix. En absència d’un contracte s’apliquen els següents punts vinculants.

2. QUÈ INCLOU I QUÈ NO INCLOU

Sterna Més que Vela, S.L. cobreix les següent despeses una vegada ens hem embarcat .

Què inclou?

 • Acomodació a bord amb llitera durant la travessia
 • Les taxes portuàries, drets d’amarrament i impostos i/o permisos locals
 • Equipament de navegació oceànica d’altes prestacions (pantalons i jaqueta)
 • Armilla salvavides inflable, amb arnès i corda per la línia de vida
 • Ús dels aparells de comunicació via satèl·lit.
 • Càrrega de components electrònics de 220v i 12v (ordinador portàtil, càmera de foto i vídeo, reproductors de música…)

Què no inclou?

 • Desplaçament a i des de l’aeroport
 • Bitllets d’avió
 • Combustible del veler i de l’embarcació auxiliar semi-rígida
 • Alimentació i begudes ensucrades o alcohòliques
 • El cost de la transmissió de les comunicacions via satèl·lit. El capità és l’encarregat de donar el servei i s’abonarà en metàl·lic un cop s’hagi acabat el viatge.
 • Altres productes de roba personal que estan detallats a la web sota el nom de Llista d’equipament i material personal (inclòs el sac de dormir i les botes de navegar)
 • Tot allò que no estigui a la llista “Preu inclou”

Aquest llistat és genèric i pot ser modificable i adaptable a una expedició en concret. Per tant recomanem, mirar el llistat “Què Inclou i què no hi inclou” per cada expedició programada.

3. ASSEGURANÇA

Sterna Més Que Vela, S.L manté el veler Sterna al corrent la pòlissa a tot risc que cobreix la pèrdua total de l’embarcació, foc, danys per col·lisió i de Responsabilitat Civil.
Sterna Més que Vela, S.L. també té contractada una pòlissa d’accidents que cobreix als nostres clients dins de l’àmbit del veler.

Avui en dia contractar una assegurança de viatge és un fet habitual, per això recomanem als nostres clients contractar una pòlissa d’assegurança de viatge estàndard que cobreixi, per exemple, cancel.acions de vol, de reserves d’hotels, devolució dels imports fets a les reserves,  transports a hospitals, cobertura en cas de malaltia, robatori, danys a l’equip, etcètera.

Sterna més que vela, S.L. no accepta cap responsabilitat d’aquesta naturalesa tal i com es despren de l’apartat d’Alliberament de Reclamacions i renúncia de responsabilitat del contracte del viatge.

Volem que els nostres clients estiguis còmodes a bord havent minimitzat els riscos del viatge previament. És important que tothom tingui una cobertura adequada que per evitar penediments i lamentacions innecessaris durant el viatge. En aquest sentit recomanem que cada client contracti una assegurança de viatge personal.

4. DOCUMENTACIÓ SOL·LICITADA ABANS DE VIATJAR

A tots els nostres passatgers i exploradors els demanen abans d’embarcar-se la següent documentació:

 • Omplir el qüestionari/enquesta d’informació personal
 • Signar el contracte del viatge
 • Omplir i signar el contracte d’ús dels sistemes de comunicació via satèl·lit i connexions
 • Certificat Mèdic que acrediti cap impediment de salut per viatjar

5. RESERVES

El procediment de reserva, els pagaments i els seus terminis són els seguents:

 • Per reservar un viatge es fa un primer pagament corresponent a un terç (1/3) del total de l’import del viatge.
 • El segon pagamentes farà 2 mesos abans de la sortida i correspondrà a un terç de l’import (1/3).
 • L’ultim pagament es farà 1 mes abans de la sortida i correspondrà a la liquidació de l’import restant (1/3).

 

6. POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Els pagaments no són reemborsables. Si el client cancel·la abans de quatre mesos de la sortida, un cop fet el primer pagament, es perdrà el terç (1/3) de la quota total del viatge. Si es cancel·la desprès de quatre mesos i un màxim de sis setmanes abans de la sortida es perden els dos terços (2/3) de la quota del viatge. Si es cancel·la després de sis setmanes abans de la sortida es perd la quota total abonada.

NOTA: Aquests viatges són a llocs remots i inhòspits on les condicions meteorològiques poden ser molt variables. El capità del Sterna es reserva el dret d’alterar els itineraris sense previ avís a causa de condicions climatològiques i/o meteorològiques adverses per tal de mantenir la seguretat a bord, a causa de les condicions polítiques desfavorables i per qualsevol altra raó fora del nostre control.

Aquests viatges també requereixen una planificació a llarg termini per part del client i per tant, es recomana (no és requeriment de Sterna Més que Vela, S.L.) que es contracti una assegurança de cancel·lació de viatge adequat en cas de cancel·lació per part del client.

No acceptem cap responsabilitat per pèrdua de vols ni de les seves conseqüències. Recomanem que els vols internacionals de retorn siguin totalment flexibles per permetre poder reaccionar davant d’imprevistos com pèrdua de vols de connexió a causa del mal temps, desperfectes mecànics de qualsevol aeronau i per qualsevol altre motiu.

7. LLISTA D’EQUIPAMENT I MATERIAL PERSONAL

Hem preparat dues llistes d’equipament i material personal en funció de la destinació on anem. La temperatura és la que determina l’equipament necessari, per tant ens hem regit per aquesta variable determinant.

 

LLista de material Viatges als Pols

LLista material Viatges Navegacions Oceàniques