Un viatge fantàstic

Illes Svalbard

Esther Castaños, Barcelona
Edat: 46 anys
Professió: Dir. Administració


El viatge ha estat fantàstic en totes les seves vessants,  tant en el que es refereix a la natura i paissatges, com en les excursions i activitats que hem fet (kayak, grampons per glaceres, trekking….), així com en el factor humà que hem trobat dins del barco (tant tripulació, com guia de Tierras Polares, com els companys de viatge), tothom ha estat molt respectuós amb els demés i aixó ha fet un viatge molt còmode i fàcil.

Referent al barco, el Sterna es un veler impressionant, que encara que no reuneix totes les comoditats (només hi ha un WC, tema dutxa restingit, …) es suficienment espaiós i ampli perque es pugui viatjar molt cómode i sense sentir-te en cap moment agobiat.    El únic punt negatiu es que els fiords de les illes Svalbard no son el millor lloc per isar veles, ja que el vent s’acanala molt i normalment ve molt de proa i la major part del viatge l’hem hagut de fer a motor.

Recomano el viatge sense cap mena de dubte, pero sobretot es important que el viatger sapiga on va i que no s’esperi un creuer luxós,