Notícies

Boies lagrangianas

Sterna colabora con la ciencia y el medio ambiente.

Se ha establecido un marco de colaboración entre el Instituto de Ciencias del Mar (ICM-CSIC) y Sterna més que vela para tratar de recuperar boyas oceanográficas que se encuentran a la deriva en el océano. El Sterna aprovechará sus navegaciones oceánicas para tratar de encontrar y recuperar alguna de las boyas que se encuentran ya… Llegir més »

Montse Riera

Sterna al Tricentenari

Sterna al Tricentenari   En el marc de la commemoració del Tricentenari s’ha iniciat una exposició multimèdia i itinerant sobre la innovació a Catalunya, exposició endegada pel departament d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya i amb el comissari Jordi Rodò. Sterna ha estat seleccionat per l’emprenedoria del projecte. Projecte iniciat pel navegant oceànic… Llegir més »

Sterna novedades

L’Sterna arriba a l’Àrtic

Vam aterrar a Tromsø a dos quarts de dotze de la nit i el sol encara estava alt en el cel. Quan preguntem ens informen que no es posaria fins a finals d’agost. Mai havíem estat tan amunt en el mapa i en aquesta ocasió es tractava tot just de l’inici. Ens embarquem en l’Sterna… Llegir més »

Sterna novedades

Comença el viatge

Comença el viatge   Impressiona veure les trenta tones d’alumini de l’Sterna penjant de les faixes de la grua que el sosté. Segles d’experiència, milers de dissenys i d’assajos i errors anteriors al disseny d’aquest open 85 que en breu solcarà les aigües del mar del nord camí als confins del planeta. Dit així sona… Llegir més »

DSC05994

TV2: Tinc una idea

Televisió Espanyola TV2 selecciona Sterna pel seu programa Tinc una idea. Aquest és el reportatge on entrevisten a participants d’un projecte que va més enllà del vela… Expedicions en veler per l’Àrtic

Captura

Ausmar: assessor de seguretat marítima de l’Sterna

Ausmar i Sterna uneixen forces en aquesta extraordinària aventura i signen un acord de col·laboració en el qual, Ausmar proporciona assessorament en seguretat marítima així com el material necessari perquè Albert Bargués, capità de l’Sterna,  i tota la seva tripulació naveguin amb total tranquil·litat. Ausmar ofereix a l’Sterna, a més de les pautes de seguretat… Llegir més »

10272520_729599827061939_7539793091208493604_o

Goroka a bordo del Sterna

Donem la benvinguda a l’equip de Goroka a bord de l’Sterna. Javier Argüello i Guille Cascante embarcaran amb nosaltres rumb a l’Àrtic per rodar un documental. Compartim amb vosaltres la notícia, el teaser d’aquest futur documental i la nostra emoció per començar aquesta gran aventura amb Goroka.  GOROKA RODARÀ UN DOCUMENTAL A L’ÀRTIC     Yo… Llegir més »

Sterna novedades

Tot es disposa per la partida

Tot es disposa per a la partida. Rutes i destins. Persones i elements. Al port de Vilanova, mentrestant, l’Sterna es sotmet a la seva segona renovació. Després de completar amb èxit el ral·li atlàntic, ara es prepara per pujar a les altes latituds col·locant la roba i els accessoris necessaris, guants i bufandes, gorres i… Llegir més »

Portada Albert Bargués Sterna SITC

Sterna presenta les rutes 2014 al SITC

Navega amb Sterna cap a la Latitud 80º N.   El Saló Internacional de Turisme de Catalunya, també conegut com el SITC, és un important esdeveniment que mostra la més àmplia oferta de les destinacions turístiques mundials. Aquest any, Barcelona Activa i Fira de Barcelona, ​​han seleccionat Sterna com una de les empreses més innovadores… Llegir més »

Cròniques de Javier Arguello

L’Sterna torna a casa

L’Sterna torna a casa 16 de gener, 17:00 hores . L’Sterna torna a casa . S’ha completat la primera aventura atlàntica d’anada i tornada al Carib, i les cares de tripulants i passatgers reflecteixen el cansament i la satisfacció de la feina feta . La benzinera del Port Vell és l’escenari  d’ abraçades amb la… Llegir més »