Sterna presenta les rutes 2014 al SITC

Navega amb Sterna cap a la Latitud 80º N.

 

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya, també conegut com el SITC, és un important esdeveniment que mostra la més àmplia oferta de les destinacions turístiques mundials. Aquest any, Barcelona Activa i Fira de Barcelona, ​​han seleccionat Sterna com una de les empreses més innovadores del moment convidant-la a participar al SITC dins del seu espai Innovation Zone.

cartel-rutes-2014-sterna

Fa poc més d’un any neix Sterna amb l’objectiu d’oferir travessies oceàniques i expedicions a les regions polars, a bord d’un veler de competició únic en el seu gènere. Fruit del somni d’Albert Bargués, reconegut navegant oceànic i capità del veler, el ‘Sterna’ ja ha recorregut 8.000 milles creuant l’Atlàntic dues vegades, i avui es prepara per deixar anar amarres cap al Gran Nord el pròxim 30 d’abril.

Durant aquesta propera edició del SITC, els dies 4, 5 i 6 d’abril, l’Albert Bargués i el seu equip estaran a l’ estand A185 del pavelló 8 per donar a conèixer totes les rutes previstes del 2014. Les Navegacions Oceàniques: travessies de navegació continuada de més d’una setmana, i les seves inèdites expedicions al Gran Nord: viatges que combinen la navegació i activitats d’exploració a terra. Els viatges a la regió polar àrtica, un dels llocs més inexplorats del planeta, es realitzen en col·laboració amb l’agència especialitzada Tierras Polares liderada per l’explorador polar Ramon Larramendi.

A més el dia 5 d’abril a les 12:30 h, l’Albert Bargués farà una presentació en el mateix SITC (sala Príncipe, Pavelló 8) en la que compartirà detalls de les seves experiències i plans amb Sterna.

Vols embarcar-t’hi?

Vina a veure’ns al stand o demana informació a hola@sterna.cat .

També pots participar en el concurs “veler a l’àrtic” i guanyar un increïble viatge per a 2 persones de 10 dies en el veler ‘Sterna’ a les màgiques Illes Lofoten (Noruega). Per participar és necessari fer un vídeo curt amb el que convèncer a la gent de perquè han de ser els guanyadors i què faran si ho aconsegueixen. Més informació i bases a http://viajeros.tierraspolares.es/concurso-islas-lofoten-y-vesteralen-en-velero-con-tierras-polares/

concurso-viaje-velero-sterna-tierraspolares