Sterna al Tricentenari

Sterna al Tricentenari

 

En el marc de la commemoració del Tricentenari s’ha iniciat una exposició multimèdia i itinerant sobre la innovació a Catalunya, exposició endegada pel departament d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya i amb el comissari Jordi Rodò. Sterna ha estat seleccionat per l’emprenedoria del projecte. Projecte iniciat pel navegant oceànic i empresari Albert Bargués, amb gairebé 30 anys d’experiència a la seva esquena.

El format d’aquesta exposició està dividida en tres eixos, número no escollit a l’atzar, que són: realitat augmentada, el display split-flap i una taula interactiva.

image003

A més aquesta exposició serà present en les quatre províncies;

  • Tarragona: del  21 de juliol al 20 d’agost
  • Barcelona: del 6 d’octubre al 9 de novembre
  • Girona: del 17 de novembre al 12 de desembre
  • Lleida: del 19 de desembre al 10 de gener

La realitat augmentada es basa en cada un dels emprenedors seleccionats en l’exposició. A cada una de les peanyes, i amb l’ajut del mòbil, emergeix un vídeo on surt el projecte presentat pels seus emprenedors. Amb un gran display que utilitza la tecnologia split-flap, el visitant podrà observar com varia la imatge; una imatge que combinarà les cares dels emprenedors amb missatges i conceptes escrits. Per últim podrem usar la taula interactiva on podrem seleccionar qualsevol dels projectes escollits per l’exposició i veure un audiovisual de quatre minuts on l’emprenedor ens explicarà la seva visió de l’emprenedoria i el seu propi projecte.

 

Vídeo Clara i Albert

http://ahiravuidema.tricentenari.cat/video35.html

Vídeo realitzat per ExitDesign per a l’exposició “Ahir Avui Demà. Catalunya Emprèn”, promoguda pel Departament d’Empresa i Ocupació

 

 

 

Exposició Tricentenari:

http://ahiravuidema.tricentenari.cat/

ExitDesign:

http://exitdesign.com/

 

Fotografía Capçalera: Montse Riera