L’Sterna ja vola!

Tal i com estava prèvist, el dijous dia 7 de Novembre a les 17.00 l’Sterna va emprendre el seu primer vol amb totes les places de tripulants ocupades. Va ser una tarda solejada i amb poc vent però la força dels motor junt amb la il·lusió dels tripulants feia que l’Sterna navegués content i alegre. Feu una ullada a la galeria de fotos i al vídeo en el següent enllaç

El veler patronejat pels nostres tripulants a bord:  l’Albert Bargués, el Toni Weijl i el Pere Valera va posar rumb a Las Palmas per, un cop arribats, prendre part al Ral·li Arc (Atlantic Rally for Cruisers)  el proper dia 24 de Novembre, que surt en direcció a l’illa caribenya de Santa Lucia.
La previsió d’arribada de l’Sterna a Las Palmas és el dijous dia 14 de Novembre, tal com esta programat. Les últimes connexions telefòniques amb la tripulació així ens ho confirmen.
Per poder fer seguiment del veler fins a la seva arribada a Las Palmas us facilitem aquesta web. Clickeu en el nom del veler (Alye Parusa Sterna) i us apareixerà en el mapa.

http://www.localizatodo.com/puertos/Ships.aspx?startswith=ALYE%20PARUSA

De les places disponibles només en queden per participar a la travessa de Las Palmas a Santa Lucia (Ral·li Arc) i de Santa Lucia a les Açores (Cap d’Any a l’Atlàntic) amb sortida el dia 24 de Novembre i 27 de Desembre respectivament.
No us perdeu aquestes dues travesses amb places disponibles, encara hi sou a temps!!!!!