Ausmar: assessor de seguretat marítima de l’Sterna

Ausmar i Sterna uneixen forces en aquesta extraordinària aventura i signen un acord de col·laboració en el qual, Ausmar proporciona assessorament en seguretat marítima així com el material necessari perquè Albert Bargués, capità de l’Sterna,  i tota la seva tripulació naveguin amb total tranquil·litat.

Ausmar ofereix a l’Sterna, a més de les pautes de seguretat adequades a seguir pel veler, un inigualable i immillorable material perquè els seus tripulants se sentin segurs davant qualsevol adversitat. Compten amb bots salvavides Duarry, armilles i pirotècnia, entre d’altres. Aquests elements de seguretat necessiten revisions periòdiques per garantir el seu bon funcionament, de les que també s’encarrega Ausmar.

Així doncs, Ausmar proporciona a Sterna una seguretat marítima integral: des de l’assessorament, passant pel lliurament de materials fins a les revisions dels mateixos.

Un dels elements de seguretat a destacar que té el Sterna són les dues basses salvavides SOLAS de marca Duarry de 8 places. Amb elles, l’Sterna realitza les seves expedicions sabent que garanteix la seguretat de la seva tripulació davant qualsevol imprevist.

DSC06016Sterna confia la seva seguretat al mar als professionals de Ausmar

Ausmar, amb una llarga trajectòria i gran experiència en el sector, centra la seva activitat cap a la seguretat marítima, comptant amb la xarxa més àmplia de servei de basses salvavides a Espanya. A més de ser fabricants de la prestigiosa marca de basses Duarry, ofereix un ampli port foli de productes i serveis relacionats amb la seguretat marítima per a tot tipus d’embarcacions: mercants, vaixells de passatge, iots, vaixells de pesca etc.

Entre la seva àmplia gamma de productes trobem bots salvavides  (ISO, SOLAS i COAST), radiobalises, vestits de supervivència, armilles salvavides, cèrcols salvavides, llums, botzines de gas, galledes contra incendi i bengales de mà, entre d’altres.

Amb més de 40 anys d’experiència en el sector, Ausmar segueix amb el compromís de ser els millors en qui dipositar la confiança d’una cosa tan important com és la seguretat marítima.

Ausmar, a més d’oferir productes de seguretat marítima, complementa la seva oferta amb un gran port foli de serveis relacionats amb la mateixa:

  • Revisió de basses salvavides multi marca
  • Revisió d’armilles salvavides
  • Revisió de vestits de supervivència
  • Revisió de radiobalises
  • Revisió i reparació de bots de rescat i embarcacions pneumàtiques
  • Revisió de sistemes contra incendis

 

 

DSC06003DSC05996DSC05989