Sòller

Sóller

L’objectiu del viatge de cap de setmana amb Sterna és combinar un curs de formació amb excursions de senderisme per racons únics de la mediterrània allunyats i verges. A les travesses oferim al navegant experimentat una formació avançada en navegació d’alçada amb la finalitat de millorar els coneixements i eines necessàries per navegar amb seguretat en qualsevol situació. Els temes estudiats durant el cap de setmana són: Maniobres i trimat de veles. Reglatge Eixàrcia. Peelings. Control del vaixell en qualsevol rumb. Ràdio comunicació Meteorologia avançada. Radar. Practiques i Principis generals per a la navegació amb mal temps i seguretat.

Un cop a terra proposem excursions de senderisme per conèixer millor els litorals més bonics del mare nostrum, per Sterna és tan important el destí com el trajecte.

Divendres: Barcelona- Sóller

Navegant cap a Sóller Mallorca, durant la tarda i la nit, aprofitarem l’oportunitat per familiaritzar-nos amb els nostres companys de viatge i impartirem el primer mòdul del curs de formació.

Dissabte: Serra de Tramuntana

Arribarem la matinada de dissabte al port de Sóller, envoltat per les magnífiques muntanyes de Tramuntana, és un dels ports naturals més bonics de Mallorca. Un cop a terra caminarem per l’antiga ruta postal, empedrat que comunicava Sóller amb Cala Deia i fa poc ha estat restaurat. Al nostre retorn visitarem la ciutat de Sóller abans d’agafar l’antic funicular de tornada al port, gaudirem d’un típic sopar de marisc mentre es pon el sol sobre la badia.

Diumenge Sóller- Barcelona

Salparem d’hora rumb a Barcelona i durant la travessa estudiarem el segon mòdul. Conclourem amb repàs general dels temes del curs abans d’arribar el vespre a Barcelona.